пʼятниця, 6 грудня 2013 р.

КОВАЛЬ ЯНА ЮРІЇВНА



     Я народилась 5 березня 1970 року у місті Києві. Після закінчення середньої загальноосвітньої школи №238 міста Києва у 1987 році вступила до Київського Державного університету ім. Т.Г.Шевченка на хімічний факультет. У 1992 році отримала диплом хіміка-викладача.
   З 1995 року працюю вчителем хімії середньої загальноосвітньої школи №250 міста Києва.
     Автор статей, дидактичних матеріалів для газети «Хімія. Шкільний світ», журналу «Обдарована дитина».
    З 2005 року беру участь у науково - педагогічному проекті «Росток». Співавтор програми «Хімія 7-9 класи» та тематичного планування, співавтор навчальних посібників для учнів 7 - 9 класів для основної школи, які працюють у науково - педагогічному проекті «Росток».
     Програма, у розробці яких я брала участь, та навчальні посібники для 7 класу отримали у 2006 році, для 8 класу - у 2010 році, гриф Міністерства освіти та науки України, пройшли апробацію та успішно застосовуються у навчальному процесі у школах України.
    У 2004 році я брала участь у проекті МБФ «Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІДу в Україні» в рамках програми «Подолання епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні», розробляючи методичні рекомендації з удосконалення навчальних планів і програм, методичних посібників для загальноосвітніх навчальних закладів, щодо профілактики ВІЛ/СНІДу в Україні.
   У своїй педагогічній діяльності використовує інноваційно-педагогічні технології (педагогічні навчальні засоби, групову діяльність, інтерактивні технології). У 2005 році пройшла 48 годинний курс «Intel. Навчання для майбутнього» з використанням інформаційно-комунікаційних технологій в освіті. З того часу активно застосовую мультимедійні засоби навчання на уроках хімії. Мої учні неодноразово брали участь у другому та третьому етапах Всеукраїнських олімпіад з хімії, де посідали призові місця.
  •      У 2007рік пройшла тренінг «Тестові технології в освіті».
  •     З 2006 року викладаю на Всеукраїнських курсах підвищення кваліфікації вчителів, що працюють у науково-педагогічному проекті «Росток».
  •     2010р. супроводжувала команду м. Києва на ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії у м. Луганськ.
  •       2009-2013р. Уповноважена особа РЦОЯО на ЗНО.
  •    2015р. Переможець міського етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року 2015”, в номінації Хімія.
  • 2015 Переможець IV етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року 2015”, в номінації Хімія.
  • 04.03.2016 - Отримала звання "Заслужений вчитель України"
    Голова методичної комісії вчителів природничих наук сш.№250;
    Співпрацюю з районним методичним об’єднанням вчителів хімії;
    За значний особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління я була нагороджена грамотою Головного Управління освіти та науки київської міської Державної адміністрації (2012р.), подякою Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (2014р.) та грамотами районного відділу освіти.

2 коментарі:

  1. Яно Юріївно,ви просто СУПЕРОВА вчителька.Ви завжди цікаво і зрозуміло пояснюєте новий матеріал.Допомагаєте розібратися,якщо не зрозумів тему,коли хворів. Я обожнюю вас і ваш предмет.Дякую,що ви у нас є!!!

    ВідповістиВидалити